PROJEKT OGRIZOVIĆEVA
PROJEKT VRBANI-ULICA VRBJE BB

Tvrtka CELING d.o.o.

Zajedno sa još 6 tvrtki (DIS, KAJZER DOM, INCEL, STG, SETOM, MAG-NEK) tvore DIS GRUPU, koja se bavi investicijama u stanogradnju na području Zagreba. Inače, DIS GRUPA je nastala na dugogodišnjem iskustvu tvrtke DIS d.o.o., te kao zajednički dogovor osam obiteljski povezanih tvrtki.

DIS GRUPA iza sebe ima četrdesetak uspješno završenih projekata, preko 800 stanova i velik broj zadovoljnih kupaca. Najviše stanova izgrađeno je na Kajzerici, no znatan broj stanova izgrađen je i u drugim gradskim četvrtima (Šestinski dol, Trešnjevka, Bukovac, Stenjevec, Klara, Gajnice, Knežija…). Jedna od osnovnih postavki u poslovanju DIS GRUPE je postizanje obostranog zadovoljstva kupca i investitora, što znači da se kupcu pokušava pružiti zaista najveća vrijednost za uložena sredstva. Pri realizaciji projekata, prednost se daje kvaliteti i dobrom iskorištenju prostora u stanovima. Također je vrlo bitna stavka prilagodba stana potrebama kupca.

Dakle, kupac sam bira izgled budućeg stana, pa tako postoji mogućnost mijenjanja pregradnih zidova sa pripadajućim instalacijama, postava instalacija u kuhinji po želji kupca, odabir keramike i sanitarija, odabir načina slaganja parketa…

U DIS GRUPI kupac uvijek mora biti zadovoljan!

prodaja-stanova-zagreb

Tvrtka: Celing društovo s ograničenom odgovornošću
Adresa: Bencekovićeva 33, 10020 Zagreb
OIB: 05152560076

 

Nadležni sud: Trgovački sud u Zagrebu

 

Temeljni kapital: 20.000,00 kn, uplaćeno u cijelosti
Poslovna banka: Raiffeisenbank Austria d.d.
Poslovni račun: HR1924840081102299180

 

Uprava društva: Stjepan Čelina, Hrvoje Čelina
Članovi društva:
 Stjepan Čelina, Hrvoje Čelina

Share